viernes, 3 de octubre de 2008

EXPEDICIÓ TV3 " COVA DELS FANTASMES-SARDENYA 2008"

Estic a l’antipasti, de la sortida cap a Girona…de nervis no en tinc.. ja que si mes no, vaig a fer el que realment potser ser fer un pel bé en aquesta vida… Bussejar !!

De fet, m’he menjat una bona Truita de Patates amb pernil de Trebelez amb mare i desprès, d’una bona horeta de sobretaula, he marxat un bon ratet al ..” Bar Restaurant El MESON “, fent un quintet i esperant que vingués gent per fer petar la xerrada….

Moral, a arribat Osgar, al cap d’una estona el futur M. Honorable Jordi Castells ( que ja feia molt de temps que no el veia) i desprès d’una hora a arribat el senyor Jabvier, que no fa ni una setmana que arribava de l’Índia…

Entre birres i poques paraules, ja ens ha donat la una de la nit… aixi que... tots hem escampat la boira, a les seves respectives llars..

Ara estic fent acte de consciència, per tal d’enrecordar-me si hem descuido d’alguna cosa..
Ja que d’aquí 8 hores, …. toca aixecar-se i prendre rumb... direcció Girona..

Volem amb Ryanair, ja que el pressupost no dona per a mes.. però que consti.. fins al dia d’avui, amb aquest companyia s’hi vola molt be.

Val a dir que l'expedició tot i que costa de creure, a nivell dels diferents ens publics i privats a tingut una acceptacio... acceptable... i col.laboren notoriament La Dipu de Lleida, Tv3, El Consell del Pallars Jussà (que s'ha embarcat al penultim día...uissshh !!!), els Srs. de Roc Roi amb North Face i la nostra jeta... la The Busseing ... tot i que estem amb crisis... no ??

Bé doncs, potser serà gracies a la crisis que la gent fixarà els ulls a les nostres terres... mai se sap !!!

Be doncs fem pausa.. i continuem demà ja que ara m'he recordat de que no he ficat les bateries del foco de la videocamara a carregar...



A see you.. te das cuent..!!

Tinc molta son....

3 comentarios:

Turismo Verde de Galicia dijo...

Ese Pep dandolo todo , autentico buceador pirenaico , No entendi nada de lo que pones sobre la expedición con TV3 pero seguro que ha sido interesante, Saludos Galegos desde Lugo .Enhorabuena por el blogfofpri

Anónimo dijo...

Eiiiiiiii cosí! Ja era hora que tinguessis un Blog. Sempre tens alguna cosa per explicar, i com que ens veiem molt de tant en tant, podre estar al dia de les teves actuacions!!
Ens veiem aviat!!

Unknown dijo...

ep putiferi! com va tot?
per quan hi podrem les teves vivències al club?
una abraçada i molta merda!
Carlos